Mitä join tänään
Tunnisteet
Argentiina
(21)
Australia
(41)
Brasilia
(2)
Bulgaria
(5)
champagne
(43)
Chile
(35)
drinkki
(1)
Englanti
(1)
Espanja
(107)
Etelä-Afrikka
(34)
Georgia
(7)
glögi
(5)
hedelmäviini
(2)
Irlanti
(1)
Israel
(5)
Italia
(131)
Itävalta
(20)
jälkiruokaviini
(57)
Kanada
(4)
Kiina
(1)
Kreikka
(31)
Kroatia
(6)
kuohuviini
(203)
Latvia
(1)
Libanon
(5)
Liechtenstein
(6)
likööri
(9)
Luxemburg
(8)
marjaviini
(13)
Meksiko
(1)
olut
(11)
Pohjois-Makedonia
(6)
Portugali
(33)
portviini
(8)
punaviini
(259)
Puola
(1)
Ranska
(182)
Romania
(6)
roseeviini
(45)
Ruotsi
(1)
Saksa
(76)
Serbia
(1)
shampanja
(1)
sherry
(2)
siideri
(1)
Slovakia
(4)
slovenia
(15)
Suomi
(25)
Sveitsi
(4)
Tanska
(1)
Tšekki
(4)
Turkki
(2)
Ukraina
(4)
Unkari
(22)
Uruguay
(2)
Uusi-Seelanti
(25)
valkoviini
(290)
Venäjä
(2)
Viro
(6)
väkeväviini
(3)
Yhdysvallat
(47)
maanantai 24. marraskuuta 2014
Bernard-Massard Auxerrois
Vuosikerta:
2012
Rypäle:
Auxerrois
Alue:
Grevenmacher, Mosel
Maa:
Luxemburg
Fiilikset viinistä:
Hedelmäinen ja kirpeän pirskahteleva. Todella raikas ja sopivan hapokas. Pitkästä aikaa todella hyvä valkoviini.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Uudempi teksti
Vanhempi viesti
Etusivu
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti